background image

U bent hier: Home, Activiteiten, Voor Kinderen facebook

Ouder en kind, samen een bos ervaring opdoen

lol op een boomstam

De Bushcraft cursussen bij Barefeet Survival zijn voor volwassenen bedoeld. Maar er is zeker de mogelijkheid voor kinderen om mee te doen. Juist kinderen bouwen graag hutten en spelen graag met vuur. Die zijn nog beter in contact met hun oerherkomst. Door deze activivteit samen te doen kan jullie onderlinge band versterken.
Je krijgt stof op jouw niveau aangeboden, maar jullie zijn een team en je speelt het spel samen met het kind. Schat in of er dan nog andere kinderen nodig zijn. (Als dat het geval is neem dan contact op, wie weet hebben er nog meer ouder kind teams ingeschreven.) Ik schat in dat gemiddeld genomen kinderen vanaf 8 jaar in zo'n team op hun plek zijn. Maar welk kind is gemiddeld?

Alle kinderen kunnen mee met de Barefeet Bos Ervaring, de lentegathering, Spelen met vuur, en het Plantenweekend.
Kosten: Kinderen zijn onze toekomst en tot 8 jaar mogen als ze met een volwassene zijn, gratis meedoen en mee-eten. Neem, indien nodig, wel zelf de door het kind geeiste kindervoeding mee.
Kinderen van 8 tot 16 mogen voor de helft van kosten van de activiteit meedoen

 

Wilt u een kinderfeestje/familiefeest organiseren met Barefeet? Dat kan zeker wel. Kijk dan even op de pagina voor groepen

 

 

Onze kinderen van de Aarde cursussen en de Moeder Aarde cursus zijn gemaakt voor volwassenen, zodat die weer een kind van Moeder Aarde kunnen worden, door met haar te "spreken". Dat vergt rust en focus, dus daarbij zijn kinderen niet op hun plaats.

 

de oogst van de dag lekker warm de rimboe